Få dit nye hundetegn gratis leveret i morgen - graveret med din tekst

Stort udvalg i hundetegn. Hurtig og GRATIS levering. Aluminium hundetegn, guld og sølv hundetegn, messing hundetegn og meget mere.
Når du køber dit hundetegn hos os, skal du ikke være overrasket hvis du allerede har det i morgen. Bestil inden 15 på hverdage, så sender vi samme dag. Et hundetegn er et skilt der sidder i hundens halsbånd. Skiltet er ofte forsynet med hundens og ejers navn samt adresse og telefonnummer. Hundetegnet kan laves i flere forskellige materialer. Aluminium-hundetegn, messing-hundetegn og forsølvede og forgyldte hundetegn. Som hundeejer vælger man selv hvad der skal stå på hundetegnet. Det bliver derefter graveret i en speciel maskine så skriften står klart og tydeligt, selv hvis hundetegnet bliver slidt. Hundetegnet bliver fastmonteret i hundens halsbånd ved hjælp af en metalring så det sidder godt fast og ikke falder af halsbåndet. Et hundetegn kan i daglig tale også hedde hundeskilt, hundenavneskilt, hunde id eller navneplade.

Hvorfor Hundetegn?

Hvert år oplever mange mennesker, at deres hund bliver væk. Som regel er den heldigvis kun borte fra hjemmet i kort tid. Men nogle hunde kommer så langt væk hjemmefra, at de ikke selv kan finde tilbage, og så er det en stor hjælp for dem der finder hunden at den har et hundetegn på med de rigtige kontaktoplysninger. Det lykkes ofte at finde frem til ejeren af en bortløben hund. Men det kan være svært. Især hvis hunden ikke bærer halsbånd med hundetegn. Desuden er det I de tilfælde, hvor hunden er kommet til skade, vigtigt, at man hurtigt kan finde frem til ejeren. Men også i andre situationer kan der være brug for at kunne finde frem til ejeren af en hund, f.eks., hvis hunden har forvoldt skade eller er meldt stjålet. I nogle lande er det lovpligtigt at påføre hundens halsbånd et hundetegn, men i alle tilfælde er det en rigtig god idé for hvem vil ikke gerne have sin elskede hunde tilbage hvis man har mistet den.

Hvordan får jeg fat i et hundetegn til min hund?

Hvis du vil have markedets absolut bedste og stærkeste hundetegn og du gerne vil gøre det hurtigt og enkelt, så skal du bestille dit hundetegn her på www.proftag.com. Når du bestiller et hundetegn på www.proftag.com så bliver tegnet graveret samme dag som du bestiller det og du skal ikke blive forbavset hvis du allerede får dit hundetegn dagen efter du har bestilt det. Det er rigtig god service og du er fri for at skal ud i byen og finde et sted hvor de laver hundetegn. Og når du bestiller hundetegnet på www.proftag.com så er priserne inklusiv metalring til fastgørelse i halsbåndet. Og det er inklusiv gravering og levering. Find det hundetegn der passer dig bedst og se med det samme hvordan din skrift ser ud på hundetegnet. Tak fordi du tog dig tid til at læse denne artikel og held og lykke med dit valg af hundetegn.

Nyt website

Vi er flyttet til https://proftag.com

Kontakt proftag@jef.dk for yderligere support

Hundetegn er lovpligtige i Danmark

Når du bestiller et hundetegn hos Proftag er det inklusiv metalring samt gravering og Gratis levering

Bestil dit nye tegn i dag, og få det i morgen. Bestiller du inden kl. 15.00 på hverdage, så sender vi samme dag.

Alle priser er inklusiv levering.

Vi gør opmærksom på at der iflg. hundeloven skal være påført ejers navn og adresse på hundetegnet. Hundetegn er lovpligtige til alle hunde i Danmark fra de er 4 måneder.

Du kan betale på følgende måder:
Paypal.
VISA, VISA/DANKORT, MARSTERCARD, MAESTRO, JCB, AMERICAN EXPRESS
Når du køber et hundetegn hos os, accepterer du at vi efter 6 måneder skriver 1 gang, og hører om du skal have et nyt..

  • Dankort
  • Visa2
  • Mastercard
  • Jcb
  • Paypal2